За мен


Добре дошли в Пътеписаници!

Аз съм Боряна – пътешественик по душа и разказвач по призвание. Обичам българското село – пъстро на добри помисли и искрени усмивки, където думата е закон, радостта – безплатна, а хората са открили простичкия, но истински смисъл на съществуването. Обичам и планината със свежия като ментов бонбон въздух и безкрайния хоризонт (на съзнанието). В нея мога да остана насаме с мислите си и да ги въведа в ред. Щом сляза в града, намирам пристан в своя блог, в който ще ви разказвам за пътувания, които отключват отдавна забравени спомени, спотаени мечти и бурни емоции, но никога не ме оставят безразлична.

От 2011 г. активно откривам и преоткривам красотите и магията на България. Създадох блога „Пътеписаници“ през 2014 г. като естествено продължение на моите пътешествия, срещи и емоции на път. В началото на 2017 г. хобито ми се превърна в моя професия – станах главен редактор на сайта Peika.bg! Благодарение на него създадох и първата си книга „Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици“!

TheBook_Korica_transperent

Ако Вие искате да дадете идея за следващо пътешествие, да изкажете мнение, да посъветвате или критикувате, можете да се свържете с мен във Facebook.

Повече за мен и блога можете да разберете ТУК, ТУК или ТУК!

Желая Ви прекрасни виртуални и (още повече) реални пътешествия!

13

14 thoughts on “За мен

  1. Честно ли? След прочита на писаното за Рилския манастир очаквах да видя поне 35 годишна жена. 🙂 Желая успех и страхотни преживявания.

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s