За мен


Добре дошли в Пътеписаници! Аз съм Боряна – пътешественик по душа и разказвач по призвание.

Обичам българското село – пъстро на добри помисли и искрени усмивки, където думата е закон, радостта – безплатна, а хората са открили простичкия, но истински смисъл на съществуването. Обичам и планината със свежия като ментов бонбон въздух и безкрайния хоризонт (на съзнанието). В нея мога да остана насаме с мислите си и да ги въведа в ред. Щом сляза в града, намирам пристан в своя блог, в който ще ви разказвам за пътувания, които отключват отдавна забравени спомени, спотаени мечти и бурни емоции, но никога не ме оставят безразлична.

Защо „Пътеписаници“?

Името на блога „ПътепИсаници“ ( с ударение на първото И) го измислих спонтанно, както се случват повечето хубави неща в живота. То е смесица от думите „пътеписи“ и „пИсаници“ или иначе казано – пИсаници по време на път! 🙂

Книгата

В началото на 2017 г. хобито ми се превърна в моя професия – станах главен редактор на сайта Peika.bg! Благодарение на него създадох и първата си книга „Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици“!

ЖИВОТВОРНА

Лятото на 2022 г. стартирах своя нов проект – ЖИВОТВОРНА. Това е алтернативен женски сайт, който събира ценни и практични знания за развитие на женската сила и творчество.

Началото

От 2011 г. активно откривам и преоткривам красотите и магията на България. Създадох блога Пътеписаници през 2014 г. като естествено продължение на моите пътешествия, срещи и емоции на път. В него ще откриете пътеписи от България, статии и интервюта.

Нова визия

През 2020 г. Пътеписаници вече има ново лого, нова визия и още по-интересно авторско съдържание! Но не си мислете, че това е всичко. Очакват ни още много изненади!

YouTube

През 2021 г. създадох своя YouTube канал – БорЯна, в който снимам и разказвам своите пътешествия.

Боряна Кръстева, блогър, книга, премиера
г.

Свържи се с мен:

14 коментара

  1. Честно ли? След прочита на писаното за Рилския манастир очаквах да видя поне 35 годишна жена. 🙂 Желая успех и страхотни преживявания.

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: