Какво ново?

“Младите успели българи” стават Uspelite.bg!


Най-голямата позитивна медия в България представя своя нов брандинг в лицето на ново име – Uspelite.bg, нов сайт, ново лого и нов домейн.

“Младите успели българи”, която отразява само добрите новини от България и разказва вдъхновяващите истории на успели личности, отчита нови съществени промени. Ребрандингът на „Успелите“ (Uspelite.bg) обединява всичко, в което медията и нейните читатели вярват – успех без възрастови ограничения и териториални граници.

И за да сме още по-уверени в тази стъпка, направихме анкета за читателите ни, в която те потвърдиха позитивите на новото име.

Александър Хинков, който е един от четиримата основатели на медията и бивш главен редактор, споделя мнението си: Нуждата от ребрандинг за “Младите успели българи” се появи естествено в пътя ни на развитие. Новият брандинг крие професионализъм, стил, повече функционалности и красота. Време беше да махнем ограниченията на „млади“ хора единствено с “българско” гражданство, защото вдъхновяващи успели хора има и на 60-70 години и извън територията на България. Вече сме Uspelite.bg.

Значима промяна в пътя на развитие на медията е решението да се взимат интервюта и от хора над 35-годишна възраст. Сред причините за това действие са: среща с българин на 60 години, който е дарявал кръв стотици пъти през живота си, и 44-годишна учителка, която гледа в дома си над 10 деца, останали без родители или подслон. Друга причина е критика на публиката, която желае по-универсално име, което не слага възрастови и териториални ограничения на успешните истории и добрите новини.

Заедно с името домейнът се променя от uspelite.com на uspelite.bg. Но без тревоги, дори и да влезете по погрешка на стария домейн, автоматично ще бъдете пренасочени към новия.

Другата голяма новина от ребрандинга на „Успелите“ е чисто новия дизайн на платформата. Той включва много по-богата функционалност, ново лого и красив сайт. Дизайнерът на медията създава собствен шрифт, с който да бъде изписано името на проекта на кирилица – „Успелите“.

Основателите на медията са щастливи и развълнувани от новите възможности да крачим заедно към светли успехи и искрени вдъхновения!

Александър Хинков
hinkov@uspelite.bg

Сдружение „Крачка напред“
ул. „Сердика“ N20
гр. София
България
www.Uspelite.bg
fb.com/Uspelite.bg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: