Какво ново?

Това лято Bansko Nomad Fest 2022 събира дигитални номади от цял свят


Ела от 26 юни до 3 юли в Банско, за да чуеш 70 вдъхновяващи лектори, да участваш в семинари, да се запознаеш с интересни хора и да празнуваш дигиталното номадство!

Сигурно си чувал израза „дигитални номади“? Това са хора, които работят на компютрите си, от всяка точка на света – на море или на планина – за тях е без значение. Важното е да пътуват, да се срещат с готини хора и да имат добър интернет. От няколко години Банско се превръща в столица на дигиталните номади в България.

Bansko Nomad Fest ще се проведе от 26 юни до 3 юли 2022 г., в полите на Пирин планина. Първото издание на фестивала е през 2020 г. и има стотина участници. През 2021 г. събитието привлича повече от 300 дигитални номади. Тази година се очаква фестът да е по-голям отвсякога!

Ако искаш да се запознаеш с вдъхновяващи хора от цял свят, да участваш в дискусии за стартирането на дистанционна работа, финансиране, YouTube, управление на собствен бизнес, фотография, ела на Bansko Nomad Fest. Тук от първо лице ще разбереш за плюсовете и предизвикателствата на дигиталното номадство.

Но това не е всичко. Програмата на фестивала включва: пешеходни преходи в планината, рафтинг, планинско колоездене, винени турове и още много активности. Участниците ще усетят магията на българската природа, Пирин планина и уюта на Банско!

Събитието се организира от Coworking Bansko, с подкрепата на Община Банско и партньори – Salto Systems, Plus Property, WorkNomads, SafetyWing и Nomad Soulmates.

Запази датата в календара си и ела да се запознаеш с други волни души на Bansko Nomad Fest!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: